ПОДИНАМИЧНО

Подинамичен

Huamei Laser, водечки иноватор во ласерската технологија, со гордост го најавува лансирањето на своите најнови достигнувања во медицинските ласерски уреди: новата машина за ласерски фракционо CO2 и ласерот Picosecond.Овие најсовремени системи се одобрени и од Medical CE и од Управата за храна и лекови на САД...

Huamei Laser, водечки иноватор во ласерската технологија, со гордост објави дека неговиот асортиман на ласерски производи доби повеќекратни сертификати, потврдувајќи ги нивните стандарди за квалитет, безбедност и перформанси.Со овие сертификати, Huamei Laser сега го проширува својот деловен модел за да го поздрави дис...

Huamei Laser, водечки производител на ласерска опрема, ја потврдува својата посветеност за обезбедување квалитет и усогласеност со глобалните стандарди со навремено ажурирање на Директивата за медицински уреди (MDD) со новата Регулатива за медицински уреди (MDR).Овој потег го нагласува компа...

За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.